Reformhaus Mayr

Food Retail

Natural feeling

Friends of high-quality food and natural cosmetics are invited to browse through the 300 m² over two floors of retail space. An open entrance area welcomes visitors and gives them an overview of the entire floor. Fruit crates, wine barrels and natural materials immediately convey an original, homely flair. “All materials were carefully selected together with the owner Michael Mayr.

The choice of wood panelling fell on Hamilton natural oak, oiled – durable, robust and friendly”, Franz Muri, designer at umdasch, describes the successful cooperation.

Project
Reformhaus Mayr
Location
Munich, Germany
Services
Concept, Design, Planning, Manufacture, Rollout, Shop Equipment
SQM
320 m2
This website uses cookies. Cookies are used to guide users and for web analysis. They help to make this website better and more user-friendly. If you do not wish for cookies to record your activities, please follow this link to our data protection statement in order to deactivate them and to obtain further information.