Asmus

Lifestyle Retail

Personal look

One of the requirements for the renovation of this specialist shoe store was a more prominent bag section.

Here umdasch worked with expanded metal elements and oak furniture in order to give greater emphasis to this department and to create a unique atmosphere. A further challenge was the central, circular cash desk area. For structural reasons this space was pre-determined, so that the Store Makers at umdasch constructed the checkout counter elegantly around the existing column.

Project
Asmus
Location
Bergheim, Austria
Services
Concept, Design, Planning, Manufacture, Installation, Shop Equipment, Lighting
SQM
1300 m2
This website uses cookies. Cookies are used to guide users and for web analysis. They help to make this website better and more user-friendly. If you do not wish for cookies to record your activities, please follow this link to our data protection statement in order to deactivate them and to obtain further information.